Bästa söndagspresenten

Johan kom hem idag efter en natt ute på Ljusterö. Med sig hade han en stor bukett med liljekonvaljer som svärmora hade plockat åt mig. Någon som känner mig vet att det är den bästa presenten man kan ge till mig – en stor och vacker bukett blommor som dessutom är handplockade och som dessutom består av liljekonvaljer. Bästa söndagspresenten jag kunde få efter att ha suttit och pluggat i tolv timmar!

Tack Kerstin! Värmen i mitt hjärta är obetalbar!

//Ninni


Veckan i bilder

Jag önskar mig tid... Sedan jag skrev sista inlägget har jag längtat efter känslan att ha lite tid över och i ytterligare en och en halv vecka kommer så vara. Pluggandet står mig upp i halsen men vetskapen om att det inte är så länge kvar till sista tentan ska vara inlämnad får mig ändå att stå ut.

Jag vet att om jag ändå skulle ta mig tid att skriva en rad i bloggen, skulle denna rad utvecklas till en essä. Därför ska jag nu anstränga mig för at hålla detta inlägg kort och istället beskriva den gågna veckan i bilder.

//Ninni


Förra lördagen återupplevde jag en renässans i tävlingsammanhang efter åtta års dvala. Jag och Mr Johnny Tender lyckades kamma hem två förstaplaceringar av två möjliga i Western Horsemanship och Western Pleasure. N I'm so fuckin proud!



Sexy cowboy!


Vårterminens resultat och det färdiga kandidatarbetet - roboten SPS (Sliding Puzzle Storage). N I'm so fuckin proud!


Avslutningsmiddag med studiekompisarna a.k.a robotbyggarna. Vi hade riktigt trevligt! Jag, med den egenutnämnda titeln projektledare, skulle hålla oförberett tal till gruppen. Hoppas att jag inte lät lika full som jag såg ut!


Välförtjänt AW på snaps vid Medborgarplatsen i torsdags... Önskar Patrik och Christina med respektive en trevlig sommar!


Hittade sedan min bror på Centralen där han satt som en ensam speleman. Vi har hunnit med mycket - allt från att slappa i skogen till att gå i suspekta skivaffärer. Tusen tack för att du kom brorsan!

Två fula små undulatbebisar har för första gången sett dagens ljus. Det är märkligt ur till sig man blir varje gång en ny varelse kommer till världen - helt fantastiskt! För tillfället går de under kodnamnen Kenta och Stoffe men jag tror bestämt att Sanna ska få döpa dom nästa helg när hon kommer... På den undre bilden kan den veckre anfadern skådas (ja - då menar jag den lilla blå krabaten på bilden)


Kvällens rekvisita: "Projektledning" av Bo Tonnquist, tio buntar med föreläsningsslides, åtta gamla tentor, en dator, en överstykningspenna och en blyerts. Bottennapp en lördagkväll...